Online magazines

6 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
voedingsbedrijven in de prijzen
Tijdens de tiende editie van de Factory of the Future awarduitreiking vielen maar liefst achttien maakbedrijven in de prijzen, waaronder ook drie voedingsbedrijven. Alpro kreeg de award voor het eerst, terwijl Cargill en Danone hun titel uit 2021 met succes verlengden. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Bij het begin van 2024 ging meteen ook Vleeswaren Glorius-Laeremans van start. Varkensvleesproducent Glorius opent met de overname van Vleeswaren Laeremans de weg naar een breder publiek.

 

Vorig jaar betaalden de Belgen 41 miljoen keer met hun smartphone via Payconiq of Bancontact in de winkel, zo blijkt uit cijfers die werden vrijgegeven door de app, die haar 5e verjaardag viert. Dit is een stijging van 133% ten opzichte van 2022.

Tijdens de tiende editie van de Factory of the Future awarduitreiking vielen maar liefst achttien maakbedrijven in de prijzen, waaronder ook drie voedingsbedrijven.

 

Met Ecomil Cuisine heeft Mannavite de beste plantaardige, biologische alternatieven voor room. Die mogen in geen enkele goede keuken ontbreken.

 

 

Lees nu Retail! Onmisbare vakinformatie over verkoopconcepten, winkelvergelijkingen en sectornieuws.

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.