Online magazines

28 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
de eerste indruk


Uit onderzoek van Northwestern University, USA, blijkt dat 73,4% van de mensen binnen 60 seconden een oordeel velt over de persoon die ze ontmoeten. Als je eenmaal een indruk hebt van iemand, dan is die nog maar moeilijk te veranderen. Hoe je dit het best aanpakt lees je in dit online magazine.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De Belg is en blijft een sausliefhebber. Merken innoveren constant; klassiekers met een twist en tal van nieuwigheden, gelanceerd met de nodige toeters en bellen, brengen leven in het schap.

 

Tijdens de 1ste 5 à 10 seconden van een onderhoud beoordeel je sowieso het volgende: Vind je de gesprekspartner betrouwbaar? Intelligent? Sympathiek?

 

 

In 2024 is Tavola er na 2 jaar terug om u te inspireren! Ontdek in vijf beurshallen van Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart een mix van vooraanstaande marktleiders en ambachtelijke producenten die tijdens Tavola een uitzonderlijke selectie van kwaliteitsvolle food & drinks voorstellen.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.