- 25 maart 2022
- | Bron: Foodprocess
WANNEER KIEZEN VOOR GEBRUIKSKLARE ZOUTPEKEL IN PLAATS VAN ZOUT?
Zout wordt meestal in droge vorm gekocht en gemengd met water of andere ingrediƫnten. Bij een toenemende productie kan dit mengproces tijdrovend en belastend worden voor het personeel. Wie kiest voor kant-en-klare zoutpekel, een oplossing van water en zout, bespaart fors op handlingkosten en verbetert tegelijkertijd de ergonomie op de werkvloer.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.