- 21 april 2017
- | Bron: Foodprocess
Speerpuntcluster agrovoedingsindustrie
Speerpuntcluster agrovoedingsindustrie Sterke focus op innovatie om competitiviteit verder te versterken Na een grondige evaluatie door het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) maakte Vlaams minister van Economie en Innovatie Philippe Muyters bekend dat de agrovoedingsindustrie een eigen speerpuntcluster krijgt toegewezen. Flanders’ FOOD, het huidige innovatieplatform voor de Vlaamse voedingsindustrie, fungeert daarbij als centrale spil. FEVIA Vlaanderen, de federatie van de Vlaamse voedingsindustrie, is tevreden met deze erkenning. Hierdoor kan de grootste industriële sector van Vlaanderen immers ook koploper in innovatie blijven. “De voedingsindustrie is niet alleen een belangrijke economische speler in Vlaanderen, ook op het vlak van innovatie heeft de sector de voorbije jaren grote stappen gezet. Met de ondersteuning van deze speerpuntcluster bundelen we de innovatieve kracht van onze bedrijven en kenniscentra om de competitiviteit van de voedingssector nog te ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.