Kalfsvlees past in 'gezondheidsdieet' moderne consument

Kalfsvlees past in 'gezondheidsdieet' moderne consument  

Kalfsvlees is een subtiele vleessoort, die perfect past in het 'gezondheidsdieet' van de moderne consument. Het vlees mag dan al in een hogere prijsklasse vallen, de slager kan de verkoop van kalfsvlees opkrikken met versneden en verwerkte stukken zoals kalfsblanquette, kalfsburgers, cordon bleu of kalfslapjes. Ook orgaanvlees past helemaal in het verhaal van snuit tot staart. We lichten kalfsvlees in al zijn glorie nader toe.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.