- 08 september 2022
- | Bron: Bakery
PASSIE, EERLIJKHEID EN TECHNIEK: WANNEER DE WAARDEN VAN TWEE AMBACHTEN ELKAAR ONTMOETEN
Florian Didriche uit Paliseul, die in mei 2022 de titel van beste Franstalige Belgische bakker-patissier kreeg, draagt de ambachtelijke en eerlijke waarden van het vak hoog in het vaandel. Daarom zweert hij bij de boter van Solarec voor zijn viennoiserie en patisserie. Onze redactie ging bij patissier Florian op bezoek om te horen hoe de samenwerking met Solarec tot stand is gekomen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.