- 15 september 2021
- | Bron: Foodprocess
MET DE FOOD LAW GUIDE VAN PRÉCON STEEDS OP DE HOOGTE VAN DE RELEVANTE WETGEVING.
Précon consultants begeleiden voedingsbedrijven onder andere op vlak van kwaliteit, voedselveiligheid en wetgeving. Veel kwaliteitsmanagers geven aan dat het op de hoogte blijven van de wetgeving, die van toepassing is op hun producten, een hele uitdaging is. Zeker in drukke periodes vrezen ze per ongeluk een wijziging te missen. U loopt dan het risico om uw producten op een foutieve wijze te etiketteren. Van de kwaliteitsmanager wordt tevens verwacht altijd aantoonbaar compliant te zijn. Précon heeft daar een mooie oplossing voor bedacht en de Food Law Guide ontwikkeld.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.